Onze openingstijden staan onderin deze website...
€219,00
In winkelwagen

EHS Alu Chroom Klaponderstel

EHSkates EHS Alu Chroom Klaponderstel
EHSkates EHS Alu Chroom Klaponderstel
€219,00 Incl. btw

De concurrerend geprijsde aluminium klapschaats van EHS met chroomstalen messen heeft dezelfde bijna onverwoestbare constructie als het duurdere Alu PM klaponderstel. Lees meer..

Echter is hier roestvast staal voor de messen gebruikt dat op de juiste dikte is gewalst in plaats van geslepen, wat de productiekosten aanzienlijk verlaagt. Leverbaar vanaf maat 13" t/m 18.0". Schoenmaat 32 tot en met 48. Vaak gekozen vanwege het geluidsarme klapsysteem en de prettig sturende eigenschappen.

  • homogeen roestvrijstalen mes; 

  • roestvrijstalen lagers en veren

  • uit hoogwaardig aluminium CNC gefreesde beugel met ruime stelmogelijkheden.

  • op verzoek blanke of rode beugels verkrijgbaar 

  • leverbaar in maat 13.0" t/m 18.0"

  • geschikt voor schoenmaat 32 t/m 48

Bij keuze voor een inline-beugel ook geschikt voor het monteren van skeelerschoenen (dit kunt u desgewenst vermelden bij uw bestelling).

 

Buis

De buis is van hoogwaardig aluminium  uit de 7000 klasse gemaakt om de nodige stijfheid te bieden maar door zijn speciale vorm biedt de buis ook veel flexibiliteit zodat de schaats prettig stuurt. Een schaats speciaal geschikt voor de fanatieke recreant die een sterke schaats met weinig onderhoud wil.

 
Brug

De brug wordt doormiddel van cnc freestechniek uit één stuk vol materiaal gefreesd. Heeft een bijzonder grote zijdelingse stijfheid en is zeer eenvoudig door middel van één enkele bout aan de scharnier gemonteerd. Zo zijn de buizen eenvoudig en betrouwbaar te verwisselen.

 
Stalen mes

Het staal is op een dikte van 1.1 mm gewalst en is hardbaar tot 57hrc rockwell. Het staal is van een bijzondere legering die zeer slijtvast en roestvast is, dat betekent geen  vervelende roestplekken op je mooie schaatsen! 

Onze openingstijden staan onderin deze website...