Winkel bij IJsbaan Twente elke zaterdag geopend:
zomerperiode 10:00-15:00 uur
Wegens onderhoud is onze webshop is t/m 9 mei gesloten!

Zolen

Bootfitting bij Hyro Sports

Bij Hyro Sports bent u aan het juiste adres voor vakkundige bootfitting in Enschede of Amsterdam. Wij zetten ons met genoegen in om uw schoenen thermoplastisch helemaal op maat te maken. Dit kunnen wij doen met behulp van verschillende werkwijzen. Uitstekende service en persoonlijk advies staan voorop.

Zooltjes op maat

Onder bootfitting verstaan we het op maat maken van schaatsen, skeelers en fietsschoenen door deze aan uw persoonlijke wensen aan te passen. Uiteraard staat pijnloos schaatsen, skaten of fietsen voorop en is het de bedoeling dat de producten bijdragen aan een betere prestatie. Dit alles bereiken we door middel van speciale zooltjes. Deze zogenaamde FormTopics zijn geheel thermoplastisch, passen zich volledig aan uw voeten aan en zijn veel minder stijf dan andere exemplaren. De zolen beschikken over een standaard correctie die ervoor zorgt dat het product zich op het gebruik ervan afstemt en de knie in een juiste positie brengt. Het item is verkrijgbaar in de varianten enkel (comfortabel) en duo (stijver – voor wedstrijdsporters) en bedraagt € 49,50. Het proces van het vervormen kunnen wij overigens in onze winkels versnellen dankzij onze speciale apparatuur. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Schoen naar uw wensen

Behalve de toevoeging van een zool op maat, kunnen wij tevens de skeelers op maat, de schaatsen op maat of de fietsschoenen op maat maken. Allereerst overleggen we uw wensen, waarna we kijken welke aanpassingen handig zijn voor uw situatie. Vervolgens voorzien we u van advies en stellen we een vrijblijvende offerte op. Te allen tijde doen we ons best om het product compleet aan te passen op uw voeten en situatie. In onze winkels in Enschede en Amsterdam hebben we bovendien een leuk extraatje staan: hier kunt u uw schoenen gratis reinigen en drogen.

Wilt u een afspraak maken voor de bootfitting van Hyro Sports? Bel naar 0852084456a>. en wij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen. Telefonisch kunt u eveneens meer informatie opvragen.

Lees meer
Lees minder

Formthotics Cycle Inlegzolen

De slimme connectie tussen uw voeten en de pedalen
€59,00
Sale-58%

Formthotics Sportboot Inlegzolen

Formthotics Sportboot inlegzolen, geschikt voor in uw schaat..
€59,00 €25,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Winkel bij IJsbaan Twente elke zaterdag geopend:
zomerperiode 10:00-15:00 uur
Wegens onderhoud is onze webshop is t/m 9 mei gesloten!