Winkel bij IJsbaan Twente elke zaterdag geopend:
zomerperiode 10:00-15:00 uur
Tijdelijk zijn we telefonisch niet bereikbaar!

Over Hyro Sports

Hyro Sports bij IJsbaan Twente is specialist in maatwerk voor schaatsen en skeeleren. Maar ook in kleding voor schaatsen, skeeleren, fietsen en running/fitness. Met de bijbehorende accessoires voor deze sporten. Wij zijn erg selectief geweest in onze keuze voor het assortiment om ook eens iets anders te kunnen bieden. Maar vooral uit eigen ervaring geselecteerd.

Hyro Sports is één van de meest up-to-date schaats- en skeelerwinkel van Nederland. Waar een aantal zeer bekende merken zich aan gebonden heeft. Door een aantal minder bekende merken hieraan toe te voegen die zeer verrassende high-end producten leveren voor goede prijzen maakt het een mooi assortiment.
Onze specialisme staat niet voor niets, met ons goed uitgeruste werkplaats kunnen wij veel reparaties vaak zelf doen. Zo ook het onderhoud van uw materiaal en kunnen wij elke type schaats slijpen. In de werkplaats bevinden zich diverse slijpmachines met de fijnste technieken, waarmee we onze kwaliteit hoog willen houden. Ook is er de mogelijkheid om materiaal te testen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het leasen van schaatsen en skeelers.
 
Hyro Sports is opgericht door Eelko Blankenstein. Eelko is opgegroeid in de schaatssport. Na zelf wedstrijden gereden te hebben begeleide hij daarna 12 jaar de regionale talenten in Twente als selectietrainer. In 2008 is de winkel opgericht bij IJsbaan Twente eerst nog onder een andere naam. Met uitbreiding naar Amsterdam en later ook Deventer zijn alle winkels Hyro Sports gaan heten. De winkels in Amsterdam en Deventer zijn door neven werkzaamheden gestopt.
 
Hyro Sports is het hele jaar geopend. Pinnen is mogelijk, helaas accepteren wij geen creditcards. Wij accepteren natuurlijk onze eigen cadeaubonnen. 
 
Kortom kom een keer langs bij IJsbaan Twente!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Winkel bij IJsbaan Twente elke zaterdag geopend:
zomerperiode 10:00-15:00 uur
Tijdelijk zijn we telefonisch niet bereikbaar!