LET OP: ZOMERSTOP filiaal Enschede tot 7 september!
LET OP: ZOMERSTOP filiaal Amsterdam tot 1 september!
LET OP: Onze webshop tussen 6 en 15 augustus gesloten!

€945,00
Toevoegen aan winkelwagen

EHS Helium Superior Schaatsset

€945,00 Incl. btw

De Helium Superior is het topmodel stalen schaatsen van EHS. Lees meer..

De EHS Helium onderscheid zich met zijn verschillende leesten (smal, normaal, breed) van andere type schaatsschoenen. Deze in Europa geproduceerde schoenen zijn gemaakt van Italiaans kwaliteitsleer en een kalfslederen binnen voering. Tevens is de schoen voorzien van een lichtgewicht carbon kuip, welke erg goed thermoplastisch vervormbaar is. 

De buis is vervaardigd uit dunwandig hoogwaardig staal. Het ronde buisprofiel houdt de schaats goed recht, maar de lippen waar het mes tussen gelast is, bieden flexibiliteit, zodat de schaats prettig stuurt. Een schaats geschikt voor de fanatiekere recreant en de wedstrijdrijder.
De brug wordt met  CNC freestechnieken uit één stuk vol materiaal gefreesd. De specifieke vorm biedt een bijzonder grote zijdelingse stijfheid. De beugel wordt op eenvoudige wijze met één enkele robuuste bout aan het scharnier gemonteerd. Dit zorgt voor een spelingsvrij scharnier en eenvoudige (de)montage.
Het bimetaal mes is op een dikte van 1.1 mm gewslepen en is hardbaar tot 65hrc Rockwell. Het staal is afkomstig van Europa's beste fabrikant van gereedschapsstaal. Door zijn unieke samenstelling is het staal bijzonder hard en taai. De vlakgeslepen zijkant van het mes maakt de schaatsen makkelijker af te bramen. Voor een scherper resultaat.

LET OP: ZOMERSTOP filiaal Enschede tot 7 september!
LET OP: ZOMERSTOP filiaal Amsterdam tot 1 september!
LET OP: Onze webshop tussen 6 en 15 augustus gesloten!